Política de Privadesa


Amb la informació que li proporcionem a continuació AECAT vol que vostè conegui quina és la política de privacitat aplicada pel que fa a les seves dades personals.

Qui és el responsable de l’Tractament de les seves dades personals?

ASSOCIACIÓ D’EMPRESES CARROSSERES I TRANSFORMADORS

NIF: G-65003287

C / Floridablanca, 55-57, 08015 Barcelona

Correu electrònic: francesc.guiu @ AECAT, és

Telèfon: 93 3252104

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
Tractem la informació que ens faciliti amb la finalitat de gestionar els serveis encomanats i, si escau, enviar-les comunicacions informatives que puguin ser del seu interès.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no ens sol·liciti la seva supressió i quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment i, si escau, l’execució contractual dels nostres serveis de gestoria i assessoria.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?
Les seves dades no se cediran a cap altra entitat, llevat obligació legal o consentiment exprés previ.
Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?
Pot exercir el seu dret d’accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. També podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició de el tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva a el tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.

Podrà exercir els drets referits anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, en el domicili social de ASSOCIACIÓ D’EMPRESES CARROSSERES I TRANSFORMADORS (C / Floridablanca, 55-57, 08015 Barcelona) o sol·licitar-los mitjançant enviament de un correu electrònic a francesc.guiu @ AECAT. es

En el cas que no obtingui una resposta satisfactòria i desitgi formular una reclamació o obtenir més informació a l’respecte de qualsevol d’aquests drets, pot acudir a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es – C / Jorge Juan, 6 Madrid).